Dieta Nicoleta Luciu

vineri, 20 martie 2009

Editia de astazi a ziarului Libertatea prezinta in exclusivitate reteta dupa care Vedeta postului Acasă TV a slăbit 30 de kilograme in doar o lună şi jumătate.

La doar o lună şi jumătate după ce a născut, Nicoleta Luciu se apropie de silueta care a consacrat-o, scrie Libertatea.
Dieta-minune are la baza de apă plată, compot de mere fără zahăr şi supă de pui. Regimul alimentar trebuie combinat cu 10 minute de exerciţii fizice, zilnic, iar rezultatul este uluitor - dat jos 30 de kilograme in doar 6 saptamani.
"Este o cură foarte bună de detoxifiere, pentru că se consumă foarte multe lichide, iar sarea este total exclusă, astfel că nu reţii apă în corp şi elimini toate toxinele", a declarat Nicoleta.
Respectivul regim te ajută să dai jos 3-4 kilograme pe săptămână şi, în plus, poţi mânca oricât şi oricând.

Atenţie, însă, nu ai voie pâine şi nici dulciuri! Dacă, totuşi, simţi nevoia de ceva dulce, atunci poţi mânca maximum două batoane de slabit pe zi.

Iata planul "dietei-minune":
- Compotul de mere se prepară astfel: la 2 litri de apă, se pun 7 mere tăiate cubuleţe sau felii. Compoziţia se fierbe până când se înmoaie puţin merele;
- Supa de pui trebuie făcută cu mai multe feluri de legume: ţelină, ardei, gogoşar, morcovi, dar niciodată cartofi, orez sau fidea. Supa e bună şi rece, şi caldă;
- Dimineaţa se bea o cană mare de compot. După două ore, dacă îţi este foame, bea iar 300 ml de compot de mere;
- La prânz şi toată după-amiaza - câte o porţie de supă de pui în care să fie şi o bucată de carne, ciocănele sau pulpe superioare, neapărat curăţate de pieliţă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu