Mierea şi scorţişoara – o combinaţie curativă la îndemâna tuturor

luni, 23 martie 2009

S-a descoperit că prin combinarea unei cantităţi de miere cu scortişoară se pot vindeca majoritatea bolilor. Mierea este produsă în majoritatea ţărilor lumii. Medicina alternativă Ayurvedica, precum şi cea Yunani au utilizat mierea ca remediu vital timp de mai multe secole.

Oamenii de ştiinţă de astăzi au acceptat şi ei mierea de albine ca pe un remediu foarte eficient în tratarea mai multor tipuri de afecţiuni, descoperind că nu creează efecte secundare. Ştiinţa contemporană ne-a demonstrat că deşi mierea este dulce şi conţine zahăr, dacă se va administra în doze corespunzătoare, ca şi un medicament, nu va dăuna pacienţilor cu diabet. O revistă faimoasă, Weekly World News, care apare în Canada, a publicat în ediţia din 17 ianuarie 1995 o listă de afecţiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinaţiei de miere cu scorţişoară, în urma studiilor efectuate de savanţii occidentali.

Boli ce pot fi tratate cu ajutorul mierii şi al scorţişoarei

ARTRITA
Într-un studiu recent efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat că atunci când doctorii le-au administrat pacienţilor o combinaţie de o lingură de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră înainte de micul dejun, timp de o săptămână, din 200 de pacienţi trataţi, 73 de pacienţi au scăpat complet de dureri în interval de o lună. Majoritatea acestor pacienţi nu puteau merge sau aveau o libertate de mişcare restrânsă, dar după terapie, au început să meargă cu mai puţine dureri.

Amestecaţi o parte de miere în două părţi apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă de scorţişoara pudră. Faceţi o pastă şi masaţi-o uşor în partea de corp care vă doare. Durerea cedează în interval de 15 - 30 minute, în cele mai multe dintre cazuri. Pacienţii cu artrită îşi pot administra zilnic câte o cană de apă fierbinte cu două linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Dacă remediul se va administra cu regularitate, chiar şi durerile provocate de artrita cronică pot fi ameliorate sau vindecate.

O pastă preparată dintr-o ligură de miere şi o jumătate de linguriţă de scorţişoară pulbere, luată înainte de micul dejun, poate reda libertatea de mişcare chiar şi persoanelor care se deplasează cu mare greutate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu